Wandeltocht op zoek naar het virus van Den Haag

Wandeltocht op zoek naar het virus van Den Haag!

Start vanaf Parksesteeg 3 Overasselt op 24 juli 2020 lees hier onder verder voor de route.

Start vanaf Parksesteeg 3 Overasselt op 24 juli 2020

1 e Dag vertrek om 12.00 uur
Route 1 e dag: vertrekpunt Parksesteeg 3 Overasselt, via Nederasselt (1 e tussenstop) naar Balgoij (einde dag 1)
Route 2 e dag: vertrekpunt Balgoij, via Lienden, Batenburg, Appeltern naar Beneden Leeuwen (einde dag 2)

Wij lopen voor vrijheid!

Vrijheid waarvoor de mensen in oorlogen gevochten hebben.
Vrijheid die indertijd vastgelegd is in grondrecht en mensenrecht.
Vrijheid die nu op het spel staat.

De oprichters van de grondwet waren zich bewust van de beperkingen die zij aan de staat ‘politieke wetgevende macht’ op moesten leggen. De staat moest net genoeg macht krijgen om zijn zorgplicht naar de burgers uit te kunnen voeren. Te veel macht gaat ten koste van de vrijheid van de mensen. De staat wil van nature haar macht over de mensen vergroten en controle van de mensen is daartoe een middel. De gerechtelijk macht moet ervoor zorgen dat de regering (wetgevende macht) niet te veel macht naar zich toetrekt, maar de rechters mogen in hun zaken niet toetsen aan de Universele Verklaring van de Rechten van de Mens en ook niet aan de Grondwet (als enige land binnen Europa).

Het politieke spel kost geld. Veel geld en daarvoor moet belasting betaald worden. Belastingen worden nooit lager, altijd hoger. De belastingdienst is een amoreel monster. Duizenden mensen zijn bewust tot de bedelstaf gebracht door het toeslagensysteem pas te veranderen toen dit aan het licht kwam en het verzet te veel aanzwol. Daarnaast is Nederland een belastingparadijs voor multinationals. Die betalen hier een fractie van wat zij in het land van productie verschuldigd zouden zijn. Dat zijn veelal ‘lagelonenlanden’ die hun belastingopbrengsten meer dan nodig hebben voor de eigen bevolking, maar de Nederlandse belastingdienst sluit geheime ‘rulings’ waarbij vooraf afgesproken wordt één of anderhalf procent van de winst in Nederland af te dragen. Nederland verrijkt zich hierbij over de rug van andere landen. Op ‘heling’ staat normalerwijze straf, maar al tandenknarsend moeten de betreffende landen toezien hoe Nederland deze legitieme diefstal pleegt.

We zien dat grote bedrijven enorme bedragen als steun toegezegd krijgen (bijvoorbeeld KLM 3,4 miljard), terwijl de voorspellingen zijn dat er de komende anderhalf jaar 10.000 faillissementen zullen gaan vallen onder de kleinere bedrijven. En dan hebben we het nog niet over de tienduizenden ZZP-ers die nu al hun bedrijfjes hebben moeten stoppen. Werkloosheid wordt een gigantisch probleem en de rekening van al die steun en problematiek gaat zo’n 150 miljard euro kosten en uiteraard zijn de belastingbetalers (u en ik) degenen die voor de kosten op gaan draaien. Denkt u daar wel eens over na?

Deze tijd creëert veel angst. Niet zozeer voor het corona virus als wel voor al deze afgedwongen sociale beperkingen en een strategie van de regering waarbij het verbieden van werkzame medicijnen en geen preventief beleid voeren ten aanzien van lucht- en viruszuivering middels ionisatie onbegrijpelijk is in het kader van haar zorgtaak.

We hebben te maken met opgelegde beperkingen op basis van achterhaalde, vaak gemanipuleerde feiten, zonder transparantie en met uitsluiting van burgerlijke rechtsmiddelen zoals het buiten werking stellen van grondrechten, privacy rechten en de wet openbaarheid van bestuur. Vasthouden aan vrijheid berovende maatregelen en doorgaan met het sanctie- en boetebeleid. Dit alles terwijl artsen en wetenschappers (uit het directe werkveld) het onbegrijpelijk vinden dat de verkeerde veronderstellingen over de ernst en mortaliteit die steeds meer aan het licht komen niet leiden tot veranderingen. Censuur op de reguliere media en onwelgevallige artikelen verwijderen van het internet.
En als ‘kers op de taart’ de spoedwet die de grondrechten buiten werking stelt en verankerd moet gaan worden in ons rechtstelsel.

 • Dwang op zorginstellingen waarbij de oude kwetsbare mens de relatief korte tijd die deze nog heeft in gevangenisomstandigheden opgesloten wordt en mocht deze komen te sterven het hem of haar niet vergunt wordt dit proces in troostvolle geborgenheid van en met geliefden te kunnen doormaken.
 • Het niet inzetten van preventief beleid om het menselijk immuunsysteem te versterken.
 • Het creëren van een maatschappij met mondkapjes en afstand, waarvan het nut op zijn minst zeer discutabel is.
 • Het nagenoeg alleen inzetten op vaccins, terwijl de deskundigen hiervan gruwen omdat er normaal gesproken een minimale periode van vijf jaar voor staat om effect en gezondheidsschade te kunnen beoordelen en er elke vier maanden een mutatie van het virus op kan treden. Waar biedt een vaccin dan nog bescherming voor? Maar de gedane bestelling voor de vaccins uit Oxford kan in september al beschikbaar komen.

En het zal dadelijk vanzelfsprekend gevonden worden dat we verplicht ingeënt gaan worden, of dat anders sancties in het leven geroepen gaan worden voor mensen die niet gevaccineerd willen worden. Vrijheid van zelfbeschikking over je eigen lijf verdwijnt hiermee.

En wat te denken van de vele vragen die aan het ministerie van volksgezondheid gesteld worden door bezorgde burgers die transparantie willen en graag gerustgesteld willen worden of vaccins veilig zijn en daar geen antwoord op krijgen, omdat daar geen (onafhankelijk) onderzoek naar verricht wordt. Wat inmiddels wel zorgwekkend duidelijk is geworden, is dat de toelating van nieuwe medicijnen een langdurig proces is en dat de strenge regels die voor toelating gelden niet voor nieuwe vaccins gelden. Het is zelfs zo dat de farmaceutische bedrijven juridische immuniteit bedongen hebben in geval burgers hen aansprakelijk willen stellen voor aandoeningen en dood door vaccingebruik. Hoe kun je nu de farmaceutische industrie, die jaarlijks honderden miljarden verdient aan zieke mensen, vertrouwen in hun oprecht moreel kompas het goede met de mensen voor te hebben, terwijl de aandeelhouders staan te puschen om meer en meer geld binnen te slepen? Dat gaat het beste door mensen ziek te maken, ziek te houden en middels patenten medicijnen schrikbarend duur in de markt te zetten!

Het is moeilijk om in dit licht de staat te zien als ‘zorgzame vader’ voor de burgers. Er blijken heel veel zaken veel belangrijker te zijn dan het welzijn en gezondheid van de burgers.

In dit licht kan ook 5G (supersnel draadloos internet) gezien worden. Heel belangrijk voor het verdienmodel van de Telecombedrijven, de financiële markten, oorlogvoering op afstand, kunstmatige intelligentie, maar ook als controlemiddel voor de staat de burgers te kunnen volgen (biedt o.m. de mogelijkheid tot gezichtsherkenning waar je ook loopt) en om in te kunnen zetten als defensiewapen bij demonstraties en ongewenste groepsvorming. Ook hier heeft de burger er weinig voordeel aan (4G voldoet prima), terwijl steeds meer wetenschappelijk onderzoek aantoont dat de gezondheidsschade van de elektromagnetische straling op langere termijn immens is en onomkeerbaar. Bij 4G zijn er al veel mensen met gezondheidsschade door straling, maar 5G en later 6G, etc. gaat leiden tot bloedklontering en DNA-schade. Maar de Nederlandse regering gaat de discussie over gezondheidsschade niet aan.

Het zijn deze zaken en meer waardoor deze beweging in gang gezet is en wie dit inziet zien we graag op deze wandeltocht als gesprekspartners, steunbetuigers en mede-wandelaars.

 • Wij willen bovenstaande zaken ter discussie stellen op tal van plekken in Nederland. Steun van de alternatieve media en andere groepen die de structurele beperkingen als een inbreuk op onze vrijheid ervaren. Die worden uitgenodigd om zich van tijd tot tijd te voegen bij de groep.
 • Prominenten worden eveneens uitgenodigd zich zo nu en dan te voegen om daarmee gesprekken te voeren en videoverslag van te maken.
 • Melden bij gemeentehuizen, kerkpleinen en marktpleinen om mensen toe te spreken en info uit te wisselen.
 • Blog (livestream) maken over dit hopelijk nationale gebeuren.
 • We willen het Malieveld veranderen in het Smileyveld en denken aan T-shirts met 2 knuffelende Smileys erop.
 • Gaandeweg de tocht is er volop gelegenheid om tot andere prachtige ideeën te komen en/of gebruik te maken van prachtige ideeën van andere mensen.
 • Het moet een tocht worden van verbinding en transitie waarin we de vele goede dingen die ieder mens te bieden heeft in het groot gaan ervaren.
 • Boek klaarleggen waarin mensen een wens kunnen schrijven. Goede intenties geven positieve energie!

Sjaak Bruijsten
en ondersteuningsteam

De zoektocht naar het verdwenen virus:

Zoek de overeenkomst:

1. Corona
2. PFAS
3. Co2
4. Stikstof

• Ze zijn alle 4 niet te meten door een burger

• Ze zijn alle 4 een bedreiging

• Ze kosten alle 4 bakken met geld

• Ze zijn alle 4 onzichtbaar

• Ze maken alle 4 de economie kapot

• Ze zijn alle 4 inzetbaar om angst aan te jagen zoals:

5. De ‘klimaat gekte’!

6. De ‘war on terror’!

Ze dienen alle 6 de agenda van de elite 666

Conclusie: ze creëren iedere keer opnieuw een vijand!

WIE IS DE MOL?

Over de auteur: Michael Van Leeuwen
administrator

One thought on “Wandeltocht op zoek naar het virus van Den Haag”

 1. MirandaMeester avatar M Meester schreef:

  Hallo Ja Vooral door gaan de mensen waker te maken voor dit leugen stysteem.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.