Instructie video’s hoe werkt wat?

1.Hoe maak ik een account aan en maak ik mijn profiel compleet ?
klik onderstaande foto voor je video

In deze video leert u hoe het in eerst aanleg werkt, het aanmaken van uw account, uw profiel en hoe werkt het hoofd menu.

Website registratie en inloggen op vrijheidsrechten.nl met telefoon of tablet! >>>>klink hier<<<<

WAARSCHUWING PROFIEL INSTELLING IEDEREEN OF ALLEEN LEDEN VAN DE WEBSITE!
Als je in je profiel je instelling ONDER DE KOP VOORKEUREN wie kan mijn profiel zien op iedereen hebt staan Kan iedereen dus je profiel zien en tevens alle reacties die je op een openbare post plaats in foto’ s en video’ s die geplaatst worden met de keus iedereen ” het wereld bolletje” bij de keus van je post iedereen alleen leden van de site alleen vrienden of alleen ik betekend in dit geval dus ook wereld wijd. Wil je nu voorkomen dat je re: zichtbaar zullen zijn op deze openbare fotos en videos zet dan in je profiel de keuze alleen leden van de site aan! zie foto waar dat te doen!

2. HOE PLAATS IK EEN VIDEO OP DE VRIJHEIDSRECHTEN WEBSITE
klik onderstaande foto voor je video

In deze video leert u hoe U op verschillenden manieren video’s kunt plaatsen, zo deze privé alleen voor u zichtbaar zijn en in uw privé album word opgeslagen. En wel of niet voor iedereen zichtbaar zijn als wel in het algemeen overzicht album van ieder komen te staan.

3. HOE MAAK IK FOTOALBUMS PRIVÉ EN OPENBAAR

In deze video leert u hoe U op verschillenden manieren foto’s kunt plaatsen en albums te maken zo deze privé alleen voor u zichtbaar zijn en in uw privé album word opgeslagen en wel of niet voor iedereen zichtbaar zijn als wel in het algemeen overzicht album van ieder komen te staan. Als avatar te gebruiken en als omslag foto te gebruiken