Wie zijn de wereldmachtshebbers?

Wie zijn de wereldmachtshebbers?

Al vanaf mijn jeugd heb ik veel literatuur gelezen over wat er achter de mensheid zit.
De belangrijkste vraag was altijd “Wat is onze taak op deze aarde”?

Velikovsky gaf er al een aardig antwoord op toen hij bewees dat elk geloof op deze bol afkomstig is van één menselijk geschreven boek. Maar ook boeken van strijders en dictators waren er duidelijk in. Allen werden gestuurd door een “hogere macht”. Via die weg kwam ik op sektes, hun ritualen en hun manier van krachten verzamelen. Maar ook kwam ik op een groep die machtiger is dan welke sekte dan ook. Al die elite clubjes en groepjes werden vanuit één punt gestuurd! Zo werd ook duidelijk dat boven het geloof of welke kerk dan ook een groep is die de regels op aarde schrijft en uit laat voeren.

Pas toen er documenten vrij werden gegeven door CIA en diverse agentschappen maar ook dagboeken van wereldreizigers, kwamen gegevens van onschatbare waarde naar boven. Want wat blijkt; we namen lang aan dat we te maken hadden met krachten vanuit andere delen van het universum! Alsmaar had men het over buitenaardse wezens die “geheim” gehouden werden! Maar wat blijkt, het besturen van de aarde komt vanuit de aarde! Er zijn groepen waarvan de veiligheidsdiensten wel weet van hebben maar geen grip op kunnen krijgen daar ze oppermachtig zijn en simpel de weg op de aarde bepalen.

Een mooi voorbeeld zijn de Georgia guidestenen gemaakt door mensen maar opgedragen vanuit een “onbekende” groep. Dit deden ze via de tien geboden:

1 Houd het aantal mensen onder de 500 000 000 (500 miljoen), zodat een evenwicht met de natuur bereikt wordt.

2 Stuur de voortplanting op een manier, zodat de gezondheid en diversiteit wordt verbeterd.

3 Verenigt de mensheid onder een nieuwe levende taal.

4 Beheers driften, geloof, traditie en alle dingen door een gematigde redelijkheid.

5 Bescherm de landen en volken met eerlijke wetten en rechtvaardige rechtbanken.

6 Laat alle volken hun eigen zaken regelen, maar laat ze hun onderlinge geschillen oplossen voor een wereldrechtbank

7 Vermijd onnodige regels en onbruikbare ambtenaren

8 Weeg persoonlijke rechten af tegen sociale plichten.

9 Beloon waarheid, schoonheid en liefde, en zoek naar harmonie met het oneindige.

10 Wees geen kankergezwel op deze aarde. Laat ruimte voor de natuur.

Zo kwam ook de uitspraak van Dr. Young over “Luciferian people” maar dat is een naam die via een geloof (wat een menselijk boek is) niet de werkelijke aanduiding is. Wel liet hij los in een van zijn hearings over een “machtige groep die het licht niet kan verdragen”. Dat “licht” wijst niet over de zaken die ze beslissen, maar de plaats waar deze zich huisvesten.

Nu, de ware wereld heet “Agharta” een wereld waar men geen uitspraak over wil doen en als bescherming nog door vele als een mythe wordt afgewimpeld. De zeer hoog ontwikkelden komen vanuit deze plaats, dat is nu uit vele geschriften overduidelijk geworden. Ook nu dat de contacten gelegd zijn, worden vele zaken begrijpelijk. Ritualen verbonden naar deze wereld, maar ook de lijnen lopende in de oude en nieuwe wetenschap, lopen via dat kanaal.

 

Na het boek wat ik geschreven heb “Het lang verzwegen geheim” met de vele bewijzen en documenten, ging deze wereld open en werd ook de huidige wereldwijde farce wat men COVID noemt geheel bloot gelegd. Mooi is dan ook dat hierover in Dr. Youngs hearings besproken en aangehaald werd. De hele medische farce rond virussen is niets meer als de zogenaamde “verborgen agenda” uitvoeren.

Virussen en vele ziektes bestaan niet en zijn wetenschappelijke dwalingen. Dwalingen om mensen te verbinden aan zwakheden en een reden te scheppen om ze legaal te vergiftigen. Dat vergiftigen zien we door de huidige vaccinaties die een kind moet doormaken maar ook de geplande dodelijke injecties die nu gaande zijn in dit COVID-tijdperk!

De gehele matrix van de huidige wereld krijgt een totaal ander beeld en dat beeld gaat ons laten zien wat de ware weg is van een menselijk leven. Maar zoals ik beschrijf in het bovengenoemde boek “denk aan batterijen”.

Veel wijsheid en een goede reis.

John H Baselmans-Oracle

 

 

 

 

 

Over de auteur: John Baselmans
Energieniale leven

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.