RUTTE PRESIDENT OF CEO (directeur)? HET BEDRIJF NEDERLAND PRIVAATRECHTELIJK!

Fraudedossier: Staat der Nederlanden.

DEEL DIT IN JOUW EIGEN BELANG!

~1. Kijk en luister naar: Chris: Hedges: Dit geldt ook voor deze Postzone genaamd: “Nederland”:


Mensen zijn hun rechten kwijtgeraakt en kopen hiervoor in de plaats: privileges van de bedrijfsonderdelen van het bedrijf genaamd: “Staat der Nederlanden”. Dit zijn in wezen dezelfde dingen, met het verschil dat ze kunnen worden afgenomen. Zie hiervoor ook: de aanscherping van de Paspoortwet op Rijksoverheid.nl.

~2. Zie bijlage: StaatdNed.pdf:
Het bedrijf genaamd: “Staat der Nederlanden”, is bij het private bedrijf genaamd: “Dun & Bradstreet”, geregistreerd onder D-U-N-S® nummer:~40-200-0004.
Als we goed kijken, dan zien we het volgende: de startdatum van dit bedrijf is:~1848. Het directielid is: Mark: Rutte. De handelsnamen van dit bedrijf zijn: De Staat der Nederlanden en: Nederlandse Regering.
Dit bedrijf heeft 424 dochterondernemingen in zijn bedrijfsstructuur Dit bedrijf is de wereldwijde moedermaatschappij. De wereldwijde concernstructuur bestaat uit 424 bedrijven.

Directe dochterondernemingen?
Als we wederom goed kijken, dan zien we dat er van de ministeries slechts drie 100 % directe dochterondernemingen zijn, te weten: Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties, Programmaministerie voor Jeugd en Gezin en Ministerie van Buitenlandse Zaken. Verder valt op dat De Nederlandsche Bank N.V. een 100 % dochteronderneming is van deze moedermaatschappij.
We zien dat deze moedermaatschappij geen directe deelname heeft aan de overige ministeries als private bedrijven.
Zijn wij belastingplichtig?
Laten we eens kijken naar het Ministerie van Financiën. Dit ministerie is separaat geregistreerd bij dit private bedrijf genaamd: “Dun & Bradstreet”, onder D-U-N-S® nummer:~41-169-5539.

~3. Zie bijlage: BelPrivaatbedr.pdf:
In deze bijlage zien we dat het hoofdkantoor van dit Ministerie van Financiën is het private bedrijf genaamd: “Movares Nederland B.V.”, in Utrecht. We zien onderaan deze pagina dat het private Belastingbedrijf een niet-geregistreerde business-unit is van dit private bedrijf met als hoofdkantoor: Movares Nederland B.V., in Utrecht. Dit private bedrijf heeft niets van doen met deze moedermaatschappij genaamd: “Staat der Nederlanden”!

~4. Zie bijlage: Staat der Nederlanden_is_bedrijf_bewijs.pdf:
let op!!! Hier zien we het Ministerie van Financiën terugkomen als ondernaam van het tweede bedrijf genaamd: “Staat der Nederlanden”!
Dit tweede bedrijf genaamd: “Staat der Nederlanden (Ministerie van Financiën)”, is eveneens bij het private bedrijf genaamd: “Dun & Bradstreet”, geregistreerd onder D-U-N-S® nummer:~40-679-3781. Het betreft derhalve een heel ander bedrijf: Staat der Nederlanden! Als startdatum zien we hier:~Dit is een reeds lang gevestigd bedrijf. De rechtsvorm is eveneens bijzonder: Ministerie c.q. ministeriële diensten en instellingen. In dit tweede bedrijf genaamd: “Staat der Nederlanden (Ministerie van Financiën)”, zien we dit Ministerie van Financiën met dit private Belastingbedrijf terugkomen. De bevoegde functionaris van dit bedrijf is thans (als opvolger van zijn moeder): koning: Willem-alexander. Dit bedrijf is eveneens een wereldwijde moedermaatschappij met zelfs 545 bedrijven! Verder valt op dat een 100 % directe dochteronderneming is: Regering Van de Staat Der Nederlanden.
Hiermee zijn er twee bedrijven genaamd: “Staat der Nederlanden”, met voor elk bedrijf een Eigen regering!

~5. Zie bijlage: EDGAR State of the Netherlands.pdf:
Hier zien we het ministeriële-bedrijf genaamd: “Staat der Nederlanden (Ministerie van Financiën)”, terugkomen als het bij de Securities and Exchange Commission in Washington, DC, geregistreerde bedrijf genaamd: “STATE OF THE NETHERLANDS”, onder CIK#:~0001008288, en inderdaad gevestigd op het adres van het Ministerie van Financiën. Met deze registratie in het District van Columbia is dit bedrijf: Staat der Nederlanden (Ministerie van Financiën met het hieronder hangende private Belastingbedrijf), een vreemde mogendheid geworden. Hierdoor is van toepassing de UCC=Uniform Commercial Code.

~6. Zie bijlage: UCC-Art.1.pdf:
Deze UCC 1-103 laat aanvullende wetgeving toe, tenzij dit specifiek voor een onderwerp is aangegeven: de UCC gaat vóór op de aanvullende wetgeving. Zowel de belastingwetgeving, als het Burgerlijk Wetboek en alle andere gegeven wetten zijn aanvullende wetgeving op deze handelswetgeving in het privaatrecht, met andere woorden: er is in deze Postzone genaamd: “Nederland”, geen publieke wetgeving! Met andere woorden: we zijn slechts belastingplichtig indien we hiertoe consent, toestemming hebben gegeven!

~7. Zie bijlage: StateotNethTNT.pdf:
Deze Postzone genaamd: “Nederland”, staat niet onder de jurisdictie van een der bedrijven genaamd: “Staat der Nederlanden”, maar onder het Postkantoor op de Havenkade: TNT N.V. Zie hiervoor de registratie door het bedrijf genaamd: “STATE OF THE NETHERLANDS”, van zijn Postkantoor genaamd: TNT N.V., bij de Security and Exchange Commission in het District van Columbia. Het leger, de politie en justitie en veiligheid, alsmede de hele rechtspraak zijn allemaal vreemde mogendheden door deze registratie in dit District van Columbia. Ze: “varen”, onder een valse en derhalve een zogenaamde: “Nederlandse vlag”. Waar we rekening mee dienen te houden bij de Rechtspraak is, dat er drie verschillende rechtsvormen zijn, te weten in eerste instantie altijd: commercial of handelsrecht volgens de UCC met haar aanvullende wetgeving; als het rechtscollege zich terugtrekt in de raadkamer om te overleggen, dan komt het terug in het zeerecht met zijn trustrecht: er is nu een andere rechtsvorm aan de orde; het is derhalve niet meer dezelfde zaak! Mocht het rechtscollege zich nogmaals terugtrekken, dan komt het wederom terug met een andere rechtsvorm, namelijk: Canoniek recht.
Nederland is derhalve geen democratisch georganiseerde rechtsstaat, maar een Postzone van het Postkantoor op de Havenkade; dit is dictatuur op het Land!

Tenslotte:~8. Zie bijlage: D&B_DUNS_Nummer.pdf:
Op pagina 1, linksonder kan worden gelezen dat zowel de Verenigde Naties als de Europese Commissie handelsorganisaties zijn. Bij gevolg zijn de lidstaten van deze organisaties eveneens: handelsorganisaties.

In Licht en Liefde verbonden,
met vriendelijke groeten en hoogachting,
Postmaster & Plenipotentiary-postal-judge: Krishnānanda: dāsa, uw Aller dienaar

Hier de uitleg van de USA corporatie niet als Nederland zo u in deze post heeft kunnen vernemen.
Over de auteur: Michael Van Leeuwen
administrator

32 thoughts on “RUTTE PRESIDENT OF CEO (directeur)? HET BEDRIJF NEDERLAND PRIVAATRECHTELIJK!”

 1. Cj vd Heijden schreef:

  Dit moet merr openbaar gemaakt worden onder de burgers

 2. Gerda schreef:

  Openbaar maken

 3. Michael Van Leeuwen avatar michael schreef:

  Een goede uitleg hoe bedrijf en land publiek en privaatrechtelijk gescheiden van elkaar zijn https://www.youtube.com/watch?v=0TVoLVrDIH8

 4. Rianne Smarius avatar Rianne schreef:

  Wauw het hele verhaal heeft wel een lang staartje. Ik zou dit zelf nooit kunnen uitzoeken, geeneens fact checken. Weet niet waar ik zou moeten beginnen, daarbij weet ik niet of ik dit wel zou willen.
  Mijn complimenten voor het uitzoekwerk en voor het verspreiden,

 5. Felix Vdf Wouters avatar Felix schreef:

  Michael,

  Dankjewel voor dit zeer uitgebreide blog bericht. Het is zeer interessant en ik ben het eens dat dit openbaar gemaakt moet worden.

 6. Schatje ANDERS avatar SCHATJE57 schreef:

  Je kan zelf ook delen, doe ik ook

 7. Schatje ANDERS avatar SCHATJE57 schreef:

  Je kan dit delen op face book en twitter, doe ik ook

 8. Schatje ANDERS avatar SCHATJE57 schreef:

  Gedaan op fbook en twitter

 9. Nathalie schreef:

  Dank je wel voor de info

 10. Mavis-alicia; Andrews avatar Mavis-alicia schreef:

  Punt 4 link doet het niet> Heb je het gedownload mag ik dan een kopie?

 11. Marianne schreef:

  Kan iemand mij dit ajb kort in Jip en Janneke taal uitleggen (voordat ik het eventueel ga delen) dank.

 12. Theo schreef:

  Top echt gaaf.

  Hier ga ik mee aan de gang.

 13. Michael Van Leeuwen avatar michael schreef:

  Mavis-Alicia dank voor de tip ik heb de link gerepareerd dus nu werkt hij wel sorry voor het ongemak. Michael

 14. Renate schreef:

  Ik was er al een paar jaar van op de hoogte maar waar begin je en hoe leg je het uit? Men wordt voor gek verklaard. Dus, bring it out in the open zou ik zeggen.

 15. Mo schreef:

  Voor de samenstellen van deze pagina: chapeau!

 16. Leendert schreef:

  Een erg goede samenvatting! Complimenten voor Krish. Ik weet dat hij hier al lang mee bezig is en ons geweten zegt dat wij dit met een gerust hart mogen delen met iedereen. Dat mensen hiernaar kunnen kijken en zelf hun eerste conclusies durven trekken is een keuze, kijk, vergelijk, kijk en vergelijk en vraag anderen wat dit kan inhouden. Van dit alles wegkijken en etiketteren als bijv. fake is ook een keuze (je afzijdig houden voor nieuwe info die de oudere info irrelevant kan maken, ja dat is voor de meeste mensen erg verontrustend).

 17. Willie schreef:

  Inderdaad was ik er ook van op de hoogte en het hier en daar verteld: ik was “getikt”. Ook Charlie Ward heeft het er af en toe over en het is met Spanje dito als in Nederland. Ik hoop vurig dat dit nu heel snel verspreid wordt onder de gekechten!

 18. Ruud Karsten schreef:

  Ik begrijp dat Trump hier ook mee bezig is. Maar concreet, wabetekent dit alles?

 19. Ruud Karsten schreef:

  Wat betekent dit alles concreet voor ons burgers?

 20. Michael Van Leeuwen avatar michael schreef:

  Dat de overheid niet publiekrechtelijk maar privaatrechtelijk is dat is wat het inhoud het dus geen regering is maar een bedrijf!

 21. Karin van den Ende avatar Karin van den Ende schreef:

  Er staat je bent belastingplichtig als je toestemming hebt gegeven. Zodra je gaat werken betaal je dit is dit dan onterecht of heb je ergens toestemming gegeven zonder dat je het weet.

  1. Michael Van Leeuwen avatar michael schreef:

   Arbijdscontract sluit je met vele partijen naast je baas belasting pensioenmaatschappijen WLZ verzekeraar SVB bank enz
   schakel om naar je eigen contract voorwaarde en word ZZPer

 22. Catherine Van Ommeren avatar Catherine schreef:

  Ik kan al die video’s niet zien, ook die goede uitleg niet. Staat dat ze privé zijn

  1. Michael Van Leeuwen avatar michael schreef:

   zijn geblokkeerd u mag geen kennis nemen van de waarheid. Helaas hebben we geen geld een groter server te gaan gebruiken die videos veilig te stellen hier op deze server.

 23. Rudderduck schreef:

  Video’s op bitchute, rumbel of odysee zetten? Youtube is onder staatscontrole.

 24. Francis Wit schreef:

  Hi, bedankt voor het werk, ontzettend belangrijke info. Ik ga dit verder verspreiden uiteraard. Roept wel vragen op ook:

  1 Betekent dit dat je eigenlijk confrontaties bij luchtvaart, politie, grensbewaking etc zou moeten aangaan? Is daar al ervaring mee, maw is dat aan te raden;)

  2 Zijn er om aanspraken en rechten meer geldig te maken eerst nog raadzame stappen te nemen, zoals opzeggen contracten met bank en of andere registraties?

  3 Is het dan, ingeval je tijdens rechtszitting jezelf niet erkent als nummer en je zeerecht claimt (Jezelf alleen als levend erkennen), nog wel nodig om jezelf levend te verklaren? Maw kun je je hierop beroepen zonder dit eerst formeel te melden, laten registreren of anders?

  3 Is dit, voorzover jullie bekend, bij alle partijen die op dit moment voor onze rechten aan het opkomen zijn; zowel Engel,Nyste etc als bijv.blckbx,bpoc,artsencollectief etc als wakkere politie/legermensen etc?

  4 Zijn er ingeval van nood (opgepakt ivm onterecht strafbaar feit, bijv opsluiting en of verplichte opname etc ) contactpersonen die je kunt benaderen? naar te bellen bij jullie bekend?

  Alvast bedankt
  Ps ben bezig met een beknopte samenvatting tbv delen. Bij interesse stuur ik dat door.
  Gr Fren

 25. Francis Wit schreef:

  Nabrader;)
  Staan de rechten/plichten ivm inmiddels onterecht geformaliseerde A- status van huidige virusellende boven de UVRM? Maw wijzigt ons recht hierdoor?

 26. :~1 Ik zou gewoon niet meer gaan vliegen! Vliegen wordt link met deze gevaccineerde piloten. Elk moment kan er Eén uitvallen. Confrontaties met de politie zijn er al geweest. Hierbij moet je weten Wie je bent. Wees geen bedrijf, met andere woorden geef nimmer de geïncorporeerde naam van het Rijk! Het motto van de politie is: waakzaam en dienstbaar. Dit zijn de agenten vanzelfsprekend aan de Eigenaren van dit bedrijf: BlackRock[efeller]. De kunst is het om ze waakzaam en dienstbaar aan jou te maken!
  :~2 Er zijn geen rechten in dit handelssysteem. Er zijn slechts privileges die je moet kopen. Deze privileges worden slechts verkocht onder voorwaarden. Wil je op het niveau van Mensenrechten gaan zijn, dan dien je simpelweg alle verbanden en verbonden met dit handelssysteem te verbreken. Hierom is er onze Wereldwijde-vrijstaat-~Mahābhārata. Wie hieraan deelneemt wordt opgeleid met de feitelijke taal om de Babylonische-spraakverwarringstaal met de~900-mogelijke betekenissen achter zich te laten, Postmaster in ons private Postkantoor te worden met de optie om door te leren voor Postal-judge en Plenipotentiary-postal-judge om Eigendommen te kunnen claimen.
  :~3 In een rechtszitting dien je te weten Wie je bent. Probeer zoveel mogelijk rechtszittingen te vermijden, want als een zaak wordt uitgeroepen door de dienstdoende bode, dan ben je al teruggebracht tot een persoon. Gebruik nimmer een geïncorporeerde naam in een geschrift. Maak de Gegeven-naam feitelijk door hiervoor een dubbele punt te plaatsten, en gebruik de beide familienamen en maak ook deze feitelijk door middel van de dubbele punt. Hiermee laat je zien dat je Mens bent. Schrijf jouw gerechtelijke stukken onder ede, derhalve al van te voren, en meld je af voor de zitting als je wordt opgeroepen. Laat het gerechtelijke stuk onder ede zijn Werk doen. Is het nodig om tòch de zitting bij te wonen, let er dan op dat de zitting op een goede wijze wordt uitgeroepen, want als slechts de zogenaamde: “achternaam”, wordt uitgeroepen dan betekent dit: incorporatie. Als je dán naar binnen gaat, is alles voor niets geweest. Afmelden voor de zitting is de beste optie om risico’s te vermijden.
  Claim nimmer zeerecht! Dit gebeurt automatisch als de rechtbank zich terugtrekt in de raadkamer om hun duistere rituelen te doen. Her-In-ner je dat de rechtbank een bankbedrijf is waarin de financiële stroom van gelden en waarden wordt doorgeleid. In een rechtbank worden geen wetten en feiten behandeld! Derhalve moet je jouw stukken zoveel mogelijk in de feitelijke taal schrijven.
  :~3-b Het is mij niet bekend in hoeverre het bovenstaande al bij Mensen bekend is, maar ik kom nu op deze site via deze ethische politieke beweging: De Gulden Middenweg, en deze club heeft veel Telegram-abonnees.
  :~4 Wij hebben onze Vrijstaat-~Mahābhārata georganiseerd. Eenieder is Contact-mens binnen haar of zijn Eigen sectie en kan voor vragen terecht bij de administratie van de Di-visie waaronder deze sectie valt. Naar buiten hebben we slechts Eén Contact-mens, deze op onze Di-visie-~16.

 27. Nog één aanvulling op~3: bestaat een Gegeven-naam uit meer gedeelten, dan worden ze gekoppeld met een koppelteken, voorbeeld: Joop-markus-franciscus; van de families: Deze en: Die. Zijn ook de familienamen gekoppeld, dan gebruiken we ook hier het koppelteken, voorbeeld: van de families: van-den-Berg en: de-Smet.

 28. Gereke Vdf Hoos avatar Gereke schreef:

  deze video is niet beschikbaar meer op youtube

  1. Michael Van Leeuwen avatar michael schreef:

   Klopt maar dat is censuur van youtube

 29. Inco schreef:

  Ik ben wel benieuwd naar die laatste video kan je hem niet delen via bv dropbox dan wil ik hem wel op mijn server zetten. gr Inco

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.