Nu GRATIS BOEK 1400 Studies naar vaccinatie – Waarheid zal zegevieren.

Informeer u zelf! De wetenschap is in tegenspraak met wat ons door veel artsen, de media, onze overheidsfunctionarissen en de farmaceutische industrie wordt verteld over de veiligheid en effectiviteit van vaccins. UPDATE 5-5-2020 1400 Studies.U kunt de GRATIS e-boeken hier onderaan downloaden. zie ook de bonus 😉

Duizenden wetenschappers en onderzoekers wegen … de waarheid Om licht en waarheid te werpen op een van de meest besproken onderwerpen van onze tijd.

Dit is de meest uitgebreide en goed gedocumenteerde exposé ooit, over een van de meest controversiële maar toch belangrijke onderwerpen van onze tijd. Het aantal studies en onderzoeken over dit onderwerp is overweldigend, maar ik heb al het werk voor je gedaan en een manier gevonden om het te presenteren, zodat je gemakkelijk en snel kunt navigeren naar precies wat je wilt lezen. Het is alsof u de notities voor een leerboek krijgt en de ‘hotlinks’ krijgt die u rechtstreeks naar de secties brengen die u interesseren, en naar de studies waaruit wordt geciteerd. Op die manier kunt u gemakkelijk controleren of wat u wordt verteld waar is!

U staat op het punt GRATIS directe toegang te hebben tot honderden studies en indirecte toegang tot duizenden studies via de referenties in die studies. Zoals u zult zien verschillen deze onderzoeken en in veel gevallen sterk van wat ons momenteel wordt verteld over de veiligheid en effectiviteit van vaccins.

We worden geconfronteerd met een crisis van ongekende proporties!

We worden geconfronteerd met een ongekende crisis in ons land en de westerse wereld. Er is een snelle stijging opgetreden in de mate van autisme, ontwikkelingsachterstanden, leerstoornissen, allergie, astma, auto-immuunziekten en meer op het gebied van chronische en slopende ziekten. En tragisch genoeg verliezen we een groot deel van de volgende generatie kinderen aan neurologische, neurologische, gedrags- en leerstoornissen. Volgens statistieken die de CDC in 2008 heeft vrijgegeven, leed 1 op de 6 kinderen aan autisme of een vorm van ontwikkelingsprobleem! Nu 10 jaar later, gezien de toenemende prevalentie en de huidige schattingen, kan dat aantal oplopen tot 1 kind op 4! En die statistieken laten zien dat deze ontwikkelingsachterstanden, waaronder gedrags- en leerstoornissen, met een alarmerend tempo blijven toenemen. En alle leer- en gedragsstoornissen komen veel vaker voor bij jongens. Bovendien benaderen de percentages allergie, astma en auto-immuniteit over het hele spectrum epidemische proporties. Auto-immuniteit is waar het immuunsysteem van het lichaam bepaalde weefsels of organen aanvalt. Er zijn nu meer dan 100 auto-immuunziekten geïdentificeerd, die meer dan 50 miljoen Amerikanen treffen (dat is ongeveer 1 op de 6). De prevalentie blijft groeien met alarmerende cijfers. En auto-immuunziekten hebben een veel hogere prevalentie bij vrouwen. (Alle referenties staan ​​in het eBook)

Autismespectrumstoornis (autisme), is slechts een van de vele aandoeningen die onze kinderen treffen. Maar het is de voorwaarde die de meeste pers krijgt. De incidentie van autisme neemt sterk en onverminderd toe. De CDC-schattingen van 2014 waren dat 1 op de 45 kinderen autistisch was (NHIS-gegevens), tegenover 1 op de 150 in 2002 (ADDM-netwerkgegevens), slechts 12 jaar eerder. Vergelijk dat eens met het percentage autisme dat geschat wordt op 1 op de 10.000 in de jaren 50 en 60, 1 op de 5.000 in de jaren 70 en oplopend tot 1 op de 300 in de jaren 90. (referenties in het eBook)

Wanneer de statistieken van 2018 in minder dan 2 jaar uitkomen, wordt verwacht dat het aantal autisme kan oplopen tot 1 op de 25 kinderen, met ongeveer 4 keer zoveel jongens als meisjes. Dat betekent dat ongeveer 1 op de 5 jongens in het autismespectrum zit !! Veel experts geloven dat op het huidige traject ergens tussen 2025 en 2032 1 op de 2 kinderen autistisch zal zijn !! Overweeg daarnaast de verlammende tarieven van andere zojuist genoemde intellectuele handicaps. Dit is VOLLEDIG ONAANVAARDBAAR! En collectief moeten we iets doen om dat te veranderen.

Wat betekent dit voor onze samenleving? Om te beginnen zal dit een economische ramp zijn. Zelfs tegen de conservatieve verwachte kosten van zorg voor alleen autistische individuen, zullen deze kosten onze economie verlammen. (geschetst op pagina 2 van het eBook) – Kunt u zich, naast de economisch verlammende kosten, een voorstelling maken van de impact op ons sociaal, op de militaire paraatheid en op de getroffen kinderen en gezinnen zelf? Hoe zit het met ons intellectuele vermogen om de komende jaren wetenschappers, uitvinders en bedrijfsinnovaties uit te zetten? De klok tikt. Niet aangevinkt, het is echt een doem- en somber scenario. We moeten het tot op de bodem uitzoeken en we moeten het nu doen! En door dit document te delen, kunt u deel uitmaken van de drijvende kracht om dit mogelijk te maken.

Ik heb het navigeren en vinden van informatie ZO GEMAKKELIJK voor u gemaakt
(Zelfs als je geen dokter of wetenschapper bent)

Het vaccin debat is beladen met emotie, verkeerde informatie, vooringenomenheid en vermoedens.

Maar nu heb je voor het eerst toegang tot een enorme hoeveelheid geloofwaardige wetenschappelijke informatie (waarvoor je geen wetenschapper of dokter hoeft te zijn). Het is allemaal zo georganiseerd dat u op verschillende manieren de inhoud kunt bekijken, afhankelijk van uw interesse en de hoeveelheid tijd die u moet lezen. Zelfs als ik alleen de inhoud lees.

Dit is de laatste update die op 5 mei 2020 is uitgebracht, met uittreksels en samenvattingen
uit meer dan 1.400 studies en links naar alle studiesamenvattingen of artikelen. Klik de link voor PDF http://www.wellnessdoc.com/?smd_process_download=1&download_id=1497

NU ALS BONUS OOK NOG HET BOEK

The measles vaccine narrative is collapsing
By Dr. Alan Palmer

BONUS Download:

Demolishing the 5 Most Common FALSE Measles Narratives https://www.wellnessdoc.com/wp-content/uploads/2019/10/The-measles-vaccine-narrative-is-collapsing-Updated-10-09-19.pdf

Wenst u dit doel te steunen met donatie bron vermelding https://www.wellnessdoc.com/1200studies/

Over de auteur: Michael Van Leeuwen
administrator

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.