EEN BRIEF VAN Open Legal Advocaten AAN SCHOOL BESTUUR

EEN STUKJE OVER DE VEILIGHEID UIT DEZE BRIEF DIE U HIER ONDER KUNT OPHALEN

Veiligheid

Anders dan de overheid de kinderen en hun ouders wil doen geloven, is op dit moment niet bekend of de COVID-19 vaccins veilig zijn voor menselijk gebruik. Voorafgaand aan hun marktintroductie zijn deze vaccins slechts voorlopig en voorwaardelijk goedgekeurd door het Europees Medicijn Agentschap. Dit met als doel om te kunnen inspelen op de snelgroeiende vraag in de markt. De vaccins zijn binnen een kort tijdsbestek in zeer beperkte mate getest door de vaccinfabrikanten zelf, waarbij bovendien essentiële groepen van de testprocedure zijn uitgesloten. Dit is eenvoudig aan te tonen.

Dit heeft tot logisch gevolg dat de lichamelijke bijwerkingen van de COVID-19 vaccins op de langere termijn zullen moeten blijken. Inherent aan de voorlopige goedkeuring van het Europees Medicijn Agentschap is dat de vaccinfabrikanten de bijwerkingen die zij in de praktijk vaststellen gedurende de komende jaren aan het Agentschap moeten kenbaar maken. Momenteel bevinden wij ons zodoende in een experimentele fase, waarvan de uitkomst ongewis is. De fabrikanten zullen deze feiten niet kunnen ontkennen. Meer nog, deze feiten zijn geen geheim en blijken zelfs uit hun eigen officiële documenten. Ook van deze documenten kunnen wij u in het bezit stellen.

Helaas hebben wij niet lang hoeven te wachten op de bijwerkingen van de vaccins, aangezien de schadelijke lichamelijke effecten zich nu reeds in een snel tempo lijken te openbaren. Ik veronderstel dat u bekend bent met het toenemend aantal meldingen bij Bijwerkingencentrum Lareb, waarbij officieel reeds 448 overlijdensgevallen en 1.287 ernstige bijwerkingen zijn geregistreerd. De meeste meldingen betreffen het BioNTech/Pfizer mRNA vaccin dat ook aan de jongeren wordt aangeboden. Vermoed wordt dat deze meldingen slechts het topje van de ijsberg vormen, aangezien uit de praktijk blijkt dat een groot aantal bijwerkingen het Lareb niet eens bereikt. Op basis van grondig verrichte wetenschappelijke studies naar de inhoud van de COVID-19 vaccins, roept een toenemend aantal internationale deskundigen op om het vaccinatiebeleid per direct te stoppen. Zij stellen dat het gebruik van de term vaccin niet eens opgaat.


Misleidende informatie

Opmerkelijk genoeg besteedt de media nauwelijks aandacht aan dergelijke feiten. In tegenstelling tot de massale berichtgeving over de zoveelste ‘coronabesmetting’, blijft het op dit punt angstvallig stil. Mogelijk speelt hierbij een rol dat publieke aandacht voor deze feiten niet past binnen het huidig COVID-19 beleid, dat zich kenmerkt door omvangrijke propagandacampagnes voor vaccinatie. De objectieve informatievoorziening van de bevolking is kennelijk ondergeschikt hieraan.

Kenmerkend voor deze propagandacampagnes is dat zowel de jongeren als hun ouders via onjuiste en misleidende informatie op het verkeerde been worden gezet. Hierbij wordt gesteld dat de vaccins veilig en effectief zouden zijn. Ook wordt de jongeren voorgehouden dat de vaccinatie belangrijk zou zijn om anderen te beschermen.

KLIK HIER VOOR DE BRIEF!

Over de auteur: Michael Van Leeuwen
administrator

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.