De brief van Rutte: ons antwoord! UIT DE MAIL VAN Team Doe Zelf Normaal:

Verleden week schreef Mark Rutte een brief aan de Nederlandse bevolking.Team Doe Zelf Normaal voelde zich uiteraard geroepen Mark Rutte een antwoord te sturen!

Onderstaand onze brief aan Rutte.

Beste Mark,

Graag reageren we op jouw brief.We zijn allemaal behoorlijk klaar met jou.Dat jij na een jaar nog niet opgehoepeld bent, maakt iedereen behoorlijk moedeloos. Dat gevoel hebben we vierentwintig uur per dag.

We kijken uit naar het moment dat je, al dan niet gedwongen, vertrokken bent, zodat we weer met het hele voetbalteam een wedstrijd kunnen spelen en daarna een biertje drinken. Je vertelt ons over die prachtige week met sneeuw en ijs. Je vond het echter wel nodig daar talloze infantiele regels voor te bedenken, zoals dat wij niet geacht werden met mensen uit andere huishoudens in de sneeuw te spelen.Wij zijn het Nederlandse volk, en wij zijn het zat. Jouw dictatoriale gedrag geeft nieuwe energie om samen te besluiten: we doen het niet meer.

Het helpt ons te realiseren dat er een einde komt aan jouw aanwezigheid op het Binnenhof. En dan zullen wij echt samen onze schouders eronder zetten om samen sterker verder te gaan. We zitten in verkiezingstijd. Je schrijft dat het nu niet realistisch is om beloften te doen. Alsof er ook maar een enkele belofte is die je de afgelopen tien jaar gedaan hebt, die je na bent gekomen. We zouden toch allemaal duizend euro krijgen, Mark?

Je zegt dat we straks waarschijnlijk met een brede coalitie verder gaan. Klaarblijkelijk ga je ervan uit dat jij deel zal uitmaken van die coalitie. Wij hebben nieuws voor je: dat gaat niet gebeuren. Wanneer jij vertrokken bent, is de crisis voorbij en gaan we met de volgende drie dingen direct aan de slag: Alle mensen die door jouw toedoen werkloos zijn geworden weer aan het werk helpen door alle horeca en winkels te openen, zodat onze economie weer echt gaat groeien. De zorg versterken die door jou in tien jaar tijd vernietigd en gesloopt is, zodat er geen volgende gezondheidscrisis zal komen. Een sterke overheid, maar geen overheid die ons ontmenselijkt en zich met ons bemoeit tot achter de voordeur. Een overheid die er alleen is wanneer wij daarom vragen.

Voor jij weg bent, liggen er nog heel wat hobbels voor ons. Het is nog even doorbijten, maar jouw vertrek komt in zicht. Vaccineren, het medische experiment op de hele bevolking, zal worden stilgelegd, zodat onze gezondheid weer beschermd is. Je maakt ons wijs dat er binnen een jaar een goed vaccin ontwikkeld is, maar we weten allemaal dat dat niet waar kan zijn.Om met zo min mogelijk schade de eindstreep te halen, zullen we stoppen ons aan allerlei maatregelen te houden, zodat zoveel mogelijk mensen weer gezond worden. Jouw zogenaamde steunpakketten hebben we niet nodig. We zijn zelf in staat onze baan, ons huis, of ons bedrijf te behouden. Je vergelijkt ons met marathonlopers die door de overheid de finish over gedragen worden. Jij bent echter het blok aan het been van de hele Nederlandse bevolking. We hebben jou niet nodig; we gaan het zelf doen. Jouw beleid is voor de Nederlandse bevolking een mentale uitputtingsslag.

Stap vrijwillig op, nu het nog kan. Je zegt dat je ernaar verlangt om weer de krant te gaan lezen. Bedoel je die krant die precies opschrijft wat jij wil? Dat is niet de krant die wij willen lezen. Wij willen een krant lezen die niet jouw buikspreekpop is, onder het genot van een kopje koffie in het café dat tegelijkertijd met jouw vertrek weer open zal gaan. Een Andere Krant dus.De enige die jij er doorheen sleept, zijn de farmaceutische bedrijven en de rest van de bedriegers die deel uitmaken van jouw kabinet. Op weg naar jouw vertrek zal onze vrijheid steeds groter worden. Afstand houden, handen wassen, mondkapjes dragen; we spoelen het allemaal door het toilet. Alle maatregelen, zoals vaccineren en testen, gaan tegelijk met jou door het afvoerputje, zodat het land onmiddellijk van het slot gaat. Jij mag je natuurlijk laten vaccineren en testen. Ben jij wel eens getest, Mark? Jij vindt dat we onze ruimte en vrijheid moeten verdienen. Daar gaat het al fout, Mark.

Weet je wat een grondrecht is, Mark? Of een grondwet? Dat zijn rechten en wetten die we niet hoeven te verdienen! Wat we wel verdienen, is een eerlijke en integere minister-president. Een minister-president die niet liegt en niet bedriegt. Een minister-president die zijn beloften nakomt. Een minister-president die zich houdt aan de wetten van het land dat hij dient. Want dat is wat jij hoort te zijn, Mark: onze dienaar. Maar wat jij dient is de leugen, het bedrog, het grote geld, en de farmaceutische industrie.Je zegt dat je het deze keer anders wil doen.

Je gaat er daarmee vanuit dat je na 17 maart ook weer minister-president bent. Wij hebben nieuws voor je: dat word je niet. Het enige overheidsgebouw waar jij naar binnen gaat, heeft een deur die dicht gaat en niet meer van het slot gaat. Is dat ideaal? Ja. Het is de beste oplossing. Dat weten wij zeker.Je zegt dat je gaat proberen het zo goed mogelijk te doen met de kennis die we op dat moment hebben. Welke kennis, Mark? De kennis van een veearts? Of de kennis van een door de tuchtraad uit het artsenregister verwijderde dokter, met wie je vervolgens samen bedisselt aan welke regels wij ons moeten houden? We worden er bijna moe van het te zeggen. We hebben nieuws voor je: onder het Nederlandse volk is heel veel kennis te vinden. Kennis die jij bestempelt als complottheorieën. Jij luistert liever naar Ab Osterhaus, die een fles whiskey opentrekt bij elke nieuwe besmetting.

Met jouw beleid zijn de zaken behoorlijk scheef gegroeid. Na jouw vertrek zullen wij een vliegende start maken, zonder bedrog, zinloze maatregelen, loze beloften, niet werkende experimentele vaccins, en muilkorven voor de hele bevolking. We zullen het niet zo lang maken als jij in jouw brief deed, Mark. Mensen die liegen, hebben heel veel woorden nodig, maar het enige dat eruit komt is bedrog. Je hebt het in jouw leugenachtige epistel nog over jongeren, de zorg, en een sterke overheid. Bedoel je die jongeren die van jou niet meer naar school mogen en de schuld krijgen van de crisis? Die jongeren die suïcidaal worden van jouw beleid? Die na 21:00 uur niet meer over straat mogen? Want daar heb je toch die avondklok voor verzonnen, Mark? Deze jongeren zullen jou missen als de spreekwoordelijke kiespijn.

Dan de zorg. Bedoel je daar de ziekenhuizen mee, die onder jouw leiding geprivatiseerd zijn en vervolgens failliet gingen, zodat er al een beddentekort is zodra twee mensen een ingroeide teennagel hebben?

En tot slot, Mark, die sterke overheid. Bedoel je daar de Mobiele Eenheid mee, die bejaarde mensen van het Museumplein af knuppelt? Of moeders die zich vervolgens met een schedelbreuk melden bij de spoedeisende hulp in het dichtstbijzijnde ziekenhuis, om vervolgens te horen dat deze spoedeisende hulp gesloten is door alle bezuinigingen die jij hebt doorgevoerd? Of bedoel je de wijkagent die vertelt dat wij een poster achter ons raam vandaan moeten halen waarop jij bekritiseerd wordt? Die sterke overheid, Mark, die kunnen we missen. Die kunnen we missen als de Boa die ons een proces verbaal geeft wanneer wij om 21:01 uur een wandeling maken.

En daar gaat ie weer, Mark: we hebben nieuws voor je. Dat is geen sterke overheid, dat is een criminele overheid.Nou Mark, dat was het dan. Het Nederlandse volk gaat samen sterker verder. Sterker, omdat ze verlost zijn van jou als premier. Verlost van leugen en bedrog. Verlost van een corrupt kabinet. Verlost van een overheid die alleen zichzelf en de farmaceutische industrie dient. Verlost van onderdrukkende maatregelen die mensen tot aan de rand van de afgrond hebben gebracht; die ons land naar de rand van de afgrond hebben gebracht.Dat is waarom jij niet opnieuw premier wordt. Omdat op 17 maart de keuze aan ons is!Wij zullen ons er sterk voor maken dat jij op geen enkele kieslijst te vinden bent op die dag, evenmin als jouw andere collega’s die deel uitmaken van jouw regime.Zodat Nederland weer Normaal wordt.

Team Doe Zelf NormaalDe brief van Mark Rutte

Zie de brief van MARK RUTTE https://www.vvd.nl/samen/

Over de auteur: Michael Van Leeuwen
administrator

2 thoughts on “De brief van Rutte: ons antwoord! UIT DE MAIL VAN Team Doe Zelf Normaal:”

 1. Criminelen als Rutte die werkt voor de zwarte adel en niet voor ons en de kindermoordenaar en seksueel misbruiker van Dissel horen in de gevangenis

 2. Dolf Yorts avatar endemion schreef:

  Een organisatie (overheid) die onder dwang geld aftroggelt (ook wel bekend als afpersing vermomt met het woord belasting) is per definitie een criminele organisatie.

  Stemmen, tja zal dat nu dan opeens wel zin hebben, het is nog altijd hetzelfde systeem dat al decennia of wellicht sinds de inceptie al zo is opgezet dat het de schijn van invloed teweeg brengt. En dan hebben we het nog niet eens over stemfraude. We hebben gezien hoe dat in de VS ging. De bond tegen overheidszaken komt met stemmen onder voorwaarden. Als dat hard gemaakt kan worden dan heeft stemmen misschien wel nut maar ik ben in dubio hoor, ik wil het systeem niet ondersteunen. Wat is beter stemmen onder voorwaarden of de rug naar het systeem keren en niet stemmen (denk aan die scene aan het eind van Merlin (1998) zie hieronder).

  Merlin: Het is nu een strijd
  tussen jou en mij, Mab.

  Mab: Ik zal je laten zien hoe zwak ik ben (gooit met vuurballen).

  Mab: Mijn kracht is niet meer
  wat ie was, Merlijn. Maar die arme mensen
  kan ik nog wel aan.

  Mab: Wat gaan jullie doen?

  Mab: Me te lijf gaan
  met jullie zwaarden en bijlen?

  Merlin: Nee, Mab.

  Merlin: We gaan je gewoon vergeten.

  Mab: Wat doe je?

  Merlin: Je kunt ons niet meer bang maken.
  Merlin: Je bent niet belangrijk meer.
  Merlin: We vergeten je, koningin Mab.

  Merlin: Ga naar je zus in het meer.
  We vergeten je.

  Mab: Kijk me aan.

  Mab: Vergeet me niet, Merlijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.